måndag 30 maj 2011

Äter tvättmaskiner strumpor??

Nog är det väl konstigt? Det här med strumpor och tvättmaskiner. Eller är det bara hemma hos oss som det försvinner strumpor? Hur jag än beter mig så är det alltid några strumpor som inte har någon make när det är dags att vika ihop den torra tvätten.
Idag när jag omsorgsfullt plockade ihop den torra tvätten,tittade jag extra noga efter om jag skulle se ett omaka par.Men ,nej det såg bra ut ,ända tills det var dags att para ihop dom för att läggas i respektive lådor.
En svart, och en brun strumpa var alldeles själva kvar på botten av korgen när jag var klar.
Jag tog upp dom ,vände och vred på dom en stund för att sen besluta mig för att para ihop de omaka paret och snabbt lägga dom i sambons låda. Det är nämligen oftast hans strumpor som försvinner i maskinen.
Har jag tur märker han inget.Men tyvärr upptäckte han det redan nu ikväll när han duschat och gick för att hämta rena kläder efter jobbet.
För en tid sedan började vi sätta ihop strumporna när vi lade dom i tvättkorgen. Sen stoppade jag in dom i maskinen, och då var det fotfarande ett par, och sen särade jag på strumporna inne i maskinen.
Nu skulle det väl i alla fall inte bli fel, tänkte jag när jag stängde luckan till tvättmaskinen.
Trodde jag ja! Likt förbaskat så fattades det en strumpa vid ihopplockningen.
Jag stoppade in huvudet i maskinen.Synade alla skarver och vrår.Kollade alla slangar, tittade bakom och ovanför, men utan resultat.Borta!!
Striden står mellan mig och maskinen.Tyvärr måste jag erkänna att tvättmaskinen vinner.Var strumporna tar vägen har jag ingen aning om , men någonstans finns det en stor hög med omaka strumpor.Frågan är bara var??
Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar