måndag 23 maj 2011

5 dagar kvar till dagen B!

 I dag har Saga varit hos frisören för första gången i sitt tre-åriga liv. Nja kanske inte direkt första gången, för nog har vi försökt förut att få det lilla yrvädret att sitta still i frisörstolen.Men utan att lyckas.
Nu har hon ju emellertid hunnit fylla tre år så nu är hon "stor", enligt henne själv.Idag gick det alltså finemang med klippningen. Mamma Linda gjorde sig vacker hon också.Eller vackrare, för vacker var hon ju redan. När vi var på stan och provade ut en brudklänning för ett halvår sedan, så lovar jag er mammor där ute att inte ett öga var torrt när hon klev ut ur provhytten.Klänningen satt som om den var sydd enbart åt henne och ingen annan.Strasspärlorna glittrade ikapp med hennes vackra ögon och när hon snurrade runt
på golvet framför Sandra och mig så var det bara att plocka fram näsduken.
För en stund sedan pratade vi i telefonen med varandra.(Jag tror Linda är nervös för hon ringer minst en gång i kvarten utan att hon egentligen vill något, ha ha.)
-Nu har vi tränat på brudvalsen,sa hon.-Så nu ska vi nog slippa trampa varandra på fötterna, ha ha.
Det känns ju bra. För med Lindas bakgrundshistoria gällande skador på sista tiden så kan det ju vara skönt om hon klarar sig undan den dagen i alla fall!
Godnatt!  :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar